Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Wijkwerk politie loont
donderdag 22 augustus 12:00

Tijdens haar werkzaamheden in de wijk Wyckerpoort werd de wijkagente geattendeerd op het feit dat men een man had zien rijden op een vermoedelijk gestolen fiets.

De wijkagente stelde hierop, samen met haar een collega, een onderzoek in. Korte tijd later zagen zij bedoelde man op een fiets rijden, die bij het zien van de collegae direct het hazenpad koos. Na een korte achtervolging werd hij vakkundig klem gereden waarop een onderzoek naar zijn identiteit volgde. Omdat de man geen ID bij zich had, werd hij aangehouden en naar het bureau over gebracht. Aan het bureau werd geconstateerd dat de fiets daadwerkelijk van diefstal afkomstig was. Verder werden bij de verdachte nog diverse drugs aangetroffen. Ook werden meerdere gsm's en geld aangetroffen. Alles is, in belang van het verder onderzoek, in beslag genomen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

diefstal

Aanhouding

Het weer in Limburg
vrijdag 20 september 11:59 Zwaar bewolkt Maastricht 16.5 °C O 2 Min: 5 Max: 19
Evenementen