Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kippen lezen je gedachten tijdens Comedy & Magic Avond
vrijdag 30 augustus 08:00

De eerste comedy & magic avond ooit in Maastricht vindt plaats op 5 september.

Gedachtes worden gelezen, gekozen kaarten gevonden en grappen worden verteld. De Comedy & Magic Club wordt gehouden op donderdagavond 5 september in het Pesthuys. 

Op deze avond zullen maar liefst 5 verschillende acts te zien zijn. Naast organisator van de avond en prijswinnend comedy magician Fritz met een Z zullen nog 4 getalenteerde goochelaars hun act laten zien op het podium. Waaronder twee Maastrichtste goochelprijswinnaars, Arthur Gerards and Nigel Otermans. En helemaal uit Engeland komt Chris Tennant die een magische act op muziek laat zien.

De headliner van de avond is Jo de Rijck uit Vlaanderen. Hij heeft het illusionistenduo Penn & Teller voor de gek weten te houden tijdens het vierde seizoen van het Amerikaanse TV-programma “Fool Us”. Verder is Jo bekend van de Got Talent shows in Nederland en Belgie waarbij zijn kip Curry gedachten kan lezen. 

Kaarten voor de show zijn nu te verkrijgen via https://www.pesthuyspodium.nl/voorstelling/comedy-magic-maastricht/ of aan de deur op de avond zelf. 

Over Fritz met een Z 

Na zijn studie Cultuurwetenschappen in Maastricht heeft Fritz van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij is de enige Nederlandse goochelaar die op zes continenten heeft opgetreden. Naast optredens in de prestigieuze Magic Circle in Londen en beroemde Magic Castle in Hollywood, treedt Fritz elke maand op bij de succesvolle Amsterdam Magic Show, waarvan hij tevens mede-organisator is.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Comedy en Magic avond

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 03:13 Zwaar bewolkt Maastricht 19.6 °C ZZW 2 Min: 16 Max: 21
Evenementen