Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Start voorverkoop Jubileum productie ‘Sjoene Sjien’ van Toneelgroep Lummel
vrijdag 06 september 14:30

De voorverkoop van de kaarten voor de jubileumproductie “Sjoene Sjien” van Toneelgroep Lummel start vandaag.

De voorverkoop start op vrijdag 6 september van 18:30 tot 20:00 uur en zaterdag 7 september van 11:00 tot 12:30 uur in het Kapelaan Lochtmanhuis, aan de Populierweg 36 in Limmel. De kaarten kosten dan slechts € 10,- per stuk.

Vanaf maandag 9 september start de reguliere voorverkoop bij Tabakspeciaalzaak Haddock’s aan de Populierweg 45 in Limmel. De kaarten kosten dan € 12,50 per stuk.

Wat gaat Toneelgroep Lummel we voor u op de planken brengen?

Na het overweldigende succes van de voorstelling ‘Allo, Allo’ komt Toneelgroep Lummel nu met een uitdagende jubileumvoorstelling, opnieuw gebaseerd op een bekende tv-serie. ‘Sjoene Sjien’ is de toneelbewerking van de Britse TV hit 'Schone schijn'. (Keeping Up Appearances)

Hyacinth Boeket doet er alles aan om bij de Mestreechse elite te behoren. Op een dag lijkt deze droom werkelijkheid te worden als ze een brief van een wereldberoemde Maastrichtse violist ontvangt en wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd. Wie de mooiste viool weet te kweken, mag de Maestro in levenden lijve ontmoeten.

Hyacinth zet alles op alles en weet de hele familie mee te sleuren in een avontuur dat niet altijd even soepel verloopt....ondertussen bereiden zus Daisy en schoonbroer Onslow hun 25-jarig huwelijksfeest voor, vindt Rose de liefde van haar leven (denkt ze) en weet buurvrouw Elisabeth zich geen raad met de escapades van Hyacinth. Alles komt tot een groot hilarisch hoogtepunt wanneer de hele familie in het huis van de Maastrichtse Maestro terechtkomt en de ‘doorbraak’ van Hyacinth geruïneerd lijkt te worden.

Regie: Jolanda Jonkers

Vertaling in het Maastrichts dialect: Els Ottenheym en Toneelgroep Lummel

Speeldata:

Première: Zaterdag 5 oktober,

Vrijdag 11 oktober, Zaterdag 12 oktober, Vrijdag 25 oktober, Zaterdag 26 oktober,

Vrijdag 1 november, Zaterdag 2 november, Vrijdag 8 november, Zaterdag 9 november, Zaterdag 16 november.

Alle voorstellingen worden gespeeld in het Limmelse Theater, het Kapelaan Lochtmanhuis.

Voor meer info zie www.toneelgroeplummel.nl  of op facebook Toneelgroep Lummel

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kapelaan Lochtmanhuis

Sjoene Sjien

Het weer in Limburg
dinsdag 21 januari 23:26 Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) Maastricht -4.1 °C N 1 Min: 1 Max: 6
Evenementen