Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
3e Maastrichtse Open Water Event bij Fun Valley
vrijdag 13 september 14:30

Reeds voor de derde maal organiseert MZ&PC de landelijke afsluiting van het open water seizoen in Maastricht. 

De Nederlandse Open Water zwemtop zal zondag 15 september naar Maastricht komen voor dit gewaardeerde evenement. Na afloop zullen de Landelijke open water winnaars op Fun Valley gehuldigd worden. 

Er zal er in het grindgat gezwommen worden door recreanten, triathleten en wedstrijdzwemmers van alle leeftijden. Meer informatie vindt u op: https://grindgat.nl/parcours. De start en de finish zal in het water plaatsvinden dicht bij het strand en goed zichtbaar voor de toeschouwers. Voor het eerst is een 10KM parcours uitgezet als prestatietocht. De lange afstandszwemmers worden uitgedaagd om binnen 4 uur zoveel mogelijk rondjes (max. 10) rond het eiland in het grindgat te zwemmen. Dit jaar is het voor het eerst dat toeschouwers gratis toegang krijgen tot het evenement. 

Vorig jaar won studentenzwemvereniging Tiburon de felbegeerde Ine Haack Trophee, ook dit jaar zal deze trophee weer worden uitgereikt aan een opvallende/uitstekende sporter of sportploeg.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Fun Valley

Open Water Event Maastricht

Grindgat

Het weer in Limburg
dinsdag 02 juni 22:13 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C NW 2 Min: 12 Max: 27
Evenementen