Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ontdek je Stem
maandag 16 september 12:30

Mannenkoor Borgharen Maastricht organiseert dit jaar de clinic ‘Ontdek je Stem’. Deze clinic zal worden ingeleid door de bekende bariton Sef Thissen en  worden verzorgd door Nic Hermans ( dirigent van verschillende Limburgse koren ).

De clinic is gebaseerd op de Ontdek je Stem methode (van spreekstem naar zangstem) ontwikkeld door Hennie Ramaekers en Nadia Loenders, en is bij veel mannenkoren in Nederland met groot succes toegepast.

De clinic zal bestaan uit 8 sessies van een uur en start op dinsdag 8 oktober 2019 om 18.30 uur. De laatste sessie is op dinsdag 28 november. Deelnemers aan de clinic zijn vrij om eventueel aansluitend van 20.00 – 22.15 uur de reguliere repetitie van MKBM bij te wonen. Plaats van handeling is de repetitiezaal van mannenkoor Borgharen Maastricht in gemeenschapshuis de Haarderhof, Schoolstraat 8 te Borgharen Maastricht.

Deelname staat open voor mannen met en zonder zangervaring tot 75 jaar. Uiteraard zijn ervaren zangers ook welkom! Aan de clinic zijn geen kosten verbonden behoudens het studieboek met oefen CD  “Ontdek je Stem”. De kosten hiervan bedragen € 21,-.

In de clinic maak je op een laagdrempelige wijze kennis met je zangstem en zul je merken dat zingen ook voor jou weggelegd is en zelfs plezier en voldoening geeft.

Uiteraard hopen wij dat je na deze clinic zoveel plezier gekregen hebt in het zingen dat je besluit om lid te worden van Mannenkoor Borgharen Maastricht.

Voor meer info en opgave: Stuur een mail voor aanmelding aan ons secretariaat secretaris@mannenkoor-borgharen.com  of bel met onze voorzitter Jules Nabben tel. 0646046391.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 september 2019.

Voor informatie over MKBM zie http//: www.mannenkoor-borgharen.com.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Sef Thissen

Het weer in Limburg
zaterdag 19 oktober 11:47 Zwaar bewolkt Maastricht 13.5 °C ZZW 4 Min: 9 Max: 14
Evenementen