Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Are you ready for the new season?
maandag 07 oktober 15:00

Met een Closet and Art Sale verklaart Galerie Kunstproeven in Mosae Forum, het herfstseizoen voor geopend, with a bang!

Ze verwelkomen second hand fashion in een breed scala aan stijlen, waarin je de mooiste pareltjes kunt scoren die je herfst- en wintergarderobe én je stijl een boost geven. Ze gaan het ruime winkelpand naast de galerie in het Mosae Forum weer helemaal inrichten om van donderdag 10 tot en met zondag 27 oktober de mooiste tweedehands kleding voor jou te presenteren.

Je vind er de betere merken artistieke of tijdloze kleding en soms designer clothes, tegen fijne prijzen, zodat je je garderobe voor het nieuwe seizoen weer leuk kunt updaten. Naast kleding is er een kleine collectie schoenen en sieraden.

De tweedehands kleding wordt gecombineerd met kunst. Schilderijen van Annemiek Mommers, keramiek van Katja Stienen en tassen van BBBag gemaakt van vintage leer van oude zitbanken. Een selectie van hun werk wordt verkocht tegen sale-prijzen.
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Galerie Kunstproeven

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:14 Zwaar bewolkt Maastricht 4.2 °C W 3 Min: 5 Max: 9
Evenementen