Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Limburgse Decolletés Filmavond
dinsdag 08 oktober 08:30

De maand oktober is wereldwijd uitgeroepen tot borstkanker maand.

In onze provincie vraagt Kankeronderzoekfonds Limburg onder de noemer 'Limburgse Decolletés' extra aandacht voor onderzoek naar borstkanker. Juist omdat men zich realiseert dat een gezond decolleté niet vanzelfsprekend is, omdat 1 op 7 vrouwen helaas getroffen wordt door deze ziekte.

Onderdeel van de actie 'Limburgse Decolletés' is de filmavond op woensdag 9 oktober om 19.00 uur bij Lumiere in Maastricht.

Deze avond geniet je van de film ‘Fisherman’s Friends’. Voorafgaand aan deze film zal drs. Kees de Mooij van het Maastricht UMC+ een presentatie verzorgen over het onderzoek: Een scan in plaats van een operatie bij borstkanker, hoe werkt dat?

Tickets voor deze avond kosten €19,50 inclusief een consumptie en leuke goodiebag! Hiervan komt €10,00 direct ten goede aan borstkankeronderzoek in Limburg.

Programma:

19:00 - 19:20 uur

Presentatie door drs. Kees de Mooij

Een scan in plaats van een operatie bij borstkanker, hoe werkt dat?

19:20 - 19:30 uur

Toelichting Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg

19:30 - 21:30 uur

Film 'Fisherman's Friends'

21:30 - 22.15 uur    

Afsluiting

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kankeronderzoekfonds Limburg

Lumiere Cinema

Borstkanker

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:36 Zwaar bewolkt Maastricht 4.2 °C W 3 Min: 5 Max: 9
Evenementen