Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
DESTIL Prolians start met nachtdistributie
woensdag 09 oktober 10:30

DESTIL Prolians, groothandel voor de bouw en industrie, is eind september gestart met nachtdistributie. Hierdoor kunnen klanten sneller over hun aangekochte artikelen beschikken.

Waar eerder gewacht moest worden op de levering van de chauffeur in de ochtend en de orders nog gesorteerd moesten worden, worden de goederen nu ’s nachts al ingepakt aangeleverd. Orders liggen nu om 7.30 uur gesorteerd en op naam van de klant klaar. Er wordt gestart met de uitrol van dit concept in tien DESTIL Prolians-vestigingen, waaronder ook de vestiging DESTIL Maastricht in het Industrieterrein Scharn-Noord.

Klanten kunnen aangeven dat ze de bestelde artikelen tussen 7.30 en 8.30 uur willen ophalen bij een vestiging waar deze dienst wordt aangeboden. De afhaalbalie van de vestiging is om 7.30 uur operationeel en de pakketten zijn gesorteerd en liggen op naam van de klant klaar. DESTIL Prolians biedt deze service gratis aan.

Meer logistieke oplossingen

“Overheden installeren zeer strikte maatregelen voor bevoorrading en transport in de (binnen)stad”, vertelt Alex Oomens, Logistiek Manager van DESTIL Prolians. “Terwijl steden een steeds belangrijkere rol hebben in de economie. Net als het milieu. Daarnaast wordt het ook steeds drukker door bezorgdiensten. In toenemende mate is er sprake van verregaande restricties en normeringen aan bedrijven om de leefbaarheid en het milieu in de steden te garanderen voor bewoners. Bedrijven dienen hier serieus rekening mee te houden, want de manier waarop zij hun klanten kunnen bereiken en zichzelf bevoorraden gaat op de korte termijn drastisch veranderen. DESTIL Prolians wil dit voor zijn en in de nabije toekomst nog meer slimme logistieke oplossingen introduceren aan haar klanten”.

Over DESTIL Prolians

DESTIL Prolians is een groothandel voor de bouw en industrie die haar meerwaarde bewijst door de breedte van haar assortiment, de onbetwiste kwaliteit van producten en diensten, service en advies, en haar expertise en betrouwbaarheid. Op de Nederlandse markt wil DESTIL Prolians een leidende rol spelen. Ze streeft dan ook een landelijke dekking na en onderscheidt zich als een partner met innovatieve totaaloplossingen en concepten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:23 Zwaar bewolkt Maastricht 14.1 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen