Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zing, Lach, Dans en Geniet!
woensdag 16 oktober 12:30

CZ Fonds en zorgaanbieder Envida organiseren op vrijdag 18 oktober in samenwerking met MECC Maastricht, Hutten Catering en Nr. Eins  een Verwenzorgconcert voor 2000 mensen die afhankelijk zijn van ondersteuning en zorg.

Goede zorg bieden is de basis. Het leven nog mooier maken door iets extra’s te doen voor iemand; dat is verwenzorg! Verwenzorg is bedoeld om mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg, te verrassen met extra aandacht. Om die reden organiseren CZ Fonds en zorgaanbieder Envida in samenwerking met MECC Maastricht, Hutten Catering en Nr.Eins op 18 oktober a.s. een feestelijk concert met Limburgse artiesten onder begeleiding van een orkest.

We willen 2000 zorgafhankelijke mensen en hun mantelzorgers verblijden met dit concert. Om die reden zijn er ook gasten uitgenodigd van de collega-organisaties. Het concert wordt (mede) mogelijk gemaakt door Delifresh Food en Medireva, het orkest en de artiesten die optreden. De Limburgse artiesten zijn Beppie, Erwin, Big Benny, Bjorn & Mieke, La Bamba en Christel & Quinn onder begeleiding van een 12-koppig orkest.

Aanleiding

Het 15-jarig bestaan van de CZ Verwenzorgprijsvraag en het 5-jarig bestaan van Envida was de aanleiding om de krachten te bundelen voor het organiseren van dit Verwenzorgconcert. Tijdens het concert krijgen winnaars van de CZ Verwenzorgprijsvraag hun prijs uitgereikt. De middag start om 12.30 uur met de inloop en koffie/thee met iets lekkers. Omstreeks 14.00 uur start het concert. Tijdens de pauze worden de CZ Verwenzorgprijzen uitgereikt en daarna zullen wij nog tot 16 uur ‘sjoenkelen’ met onze Limburgse Toppers.

Verwenzorg en CZ Fonds

Het CZ Fonds geeft al 15 jaar ieder jaar 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Op die manier wordt aandacht aan al het goede in de zorg gegeven. Per gewonnen idee stelt het CZ Fonds € 800 beschikbaar. Dit jaar was het thema van de prijsvraag  'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!' 

Vrijdag 18 oktober a.s. 14.00-16.00 uur in het MECC Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Envida

CZ Fonds

Het weer in Limburg
vrijdag 29 mei 01:11 Zwaar bewolkt Maastricht 12.5 °C NNO 4 Min: 7 Max: 21
Evenementen