Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Drie aanhoudingen in onderzoek overval hotel
woensdag 16 oktober 10:30

De politie heeft dinsdagavond drie verdachten aangehouden in een onderzoek naar een overval op een hotel aan de Wilhelminasingel.

Rond 21.45 uur kreeg de politie melding van een overval, waarbij een gewapende verdachte een medewerker van het hotel overviel. Vermoedelijk is de dader er met een geldlade gevlucht, het is momenteel niet bekend wat de buit precies is. De overvaller kon snel worden aangehouden door gealarmeerde agenten. Na onderzoek door de politie, waarbij ook een Burgernet melding werd verspreid, kon korte tijd later in de omgeving een twee verdachte worden aangehouden.

Getuigen meldden dat er na de overval een auto opviel en verdacht was omdat deze wegreed. De politie heeft dit voertuig later weten te achterhalen en op de autosnelweg A79 ter hoogte van Valkenburg gestopt en gecontroleerd. De inzittende is eveneens aangehouden. Alle drie de verdachten worden gehoord over de overval. De zaak is in onderzoek. Niemand raakte hierbij gewond.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Overval

Aanhouding

Het weer in Limburg
donderdag 28 mei 23:23 Zwaar bewolkt Maastricht 15.2 °C NNO 4 Min: 8 Max: 19
Evenementen