Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Oproep voorleesmarathon 28 oktober 2019
vrijdag 18 oktober 12:30

Doe jij ook mee aan de 24 uur durende ‘voorleesmarathon’ op maandag 28 oktober bij Boekhandel Dominicanen?

Eind oktober loopt de crowdfundactie voor de ‘Stichting lol in lezen’ op zijn eind. Het volledige bedrag van €20.000 euro is nog niet helemaal binnen en daarom hebben wij voor het laatste beetje wat hulp nodig. We hebben een leuke actie opgezet! Steun je de strijd tegen de laaggeletterdheid en kom je ook voorlezen?

Maandag 28 oktober start om 10.00 uur een 24 uur durende ‘voorleesmarathon’ bij Boekhandel Dominicanen. Wij zoeken jullie om voor te lezen! Kies zelf uit wat je voorleest en hoelang. Per voorgelezen minuut draag je minimaal 1 euro bij aan Stichting Lol in lezen. Meer bijdragen kan natuurlijk ook, net als het meebrengen van sponsoren die jou en ons willen helpen. Doe mee! Wij zoeken voor zowel overdag als ‘s nachts deelnemers. Na je inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging van jouw aanmelding.

Schrijf je nu rechtstreeks in en plan een eigen voorlees moment via www.lolinlezen.nl/voorleesmarathon

Voor nog meer informatie over de voorleesmarathon ga naar : https://www.libris.nl/dominicanen/evenementen/oktober-2019/voorleesmarathon/  Daar kun je je ook opgeven.

Lukt het niet om te komen voorlezen maar wil jij wel de crowdfunding van de stichting Lol in lezen steunen? Ga dan naar: https://crowdaboutnow.nl/lolinlezen

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stichting Lol in Lezen

Voorleesmarathon

Het weer in Limburg
dinsdag 19 november 07:05 Zwaar bewolkt Maastricht 3.7 °C ZW 2 Min: 2 Max: 6
Evenementen