Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Boekpresentatie Tim Gladdines: Vissenkind
zondag 20 oktober 09:00

Bij Boekhandel Dominicanen vindt zondag 20 oktober om 14.00 uur de presentatie plaats van het boek ‘Vissenkind’ van Tim Gladdines.

Tim Gladdines schreef een hedendaags sprookje over de warme band tussen ouders en de groeiende liefde voor hun kind. Over houden van, maar ook over leren loslaten. Astrid Verplancke illustreerde dit prachtig actueel verhaal waarin het thema diversiteit als ondertoon heel mooi verweven zit.

Tim Gladdines (Veldhoven 1963) is regisseur, schrijver en vertaler en performer. In maart 2018 verscheen zijn laatste jeugdroman 'Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg'  (Uitgeverij Marmer). In het tijdschrift Dichter (Plint) verschijnen regelmatig gedichten van hem, en voor het voorjaar staat 'Koning Valentijn' gepland, ook een jeugdroman. Voor 'Vissenkind' heeft de Vlaamse kunstenares Astrid Verplancke de eigenzinnige en poëtische illustraties verzorgd. Het resultaat is een modern sprookje voor alle leeftijden, vol subtiele humor rond een serieus thema.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 28 mei 22:50 Zwaar bewolkt Maastricht 16.3 °C NNO 4 Min: 8 Max: 19
Evenementen