Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Geen cao-acties of stakingen in het Maastricht UMC+
maandag 21 oktober 09:30

De vakbonden in de gezondheidszorg voeren momenteel actie voor betere arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers in de algemene ziekenhuizen.

Voor 20 november a.s. is een landelijke stakingsdag aangekondigd. Bij het Maastricht UMC+ worden veel vragen gesteld of de cao-acties ook consequenties hebben voor behandelingen of afspraken. In het Maastricht UMC+ vinden echter geen werkonderbrekingen of andere cao-acties plaats. Het Maastricht UMC+ valt namelijk niet onder de cao van de algemene ziekenhuizen, maar onder de cao voor de universitair medische centra. Dat is dus een andere cao dan waar de huidige acties over gaan. Er worden in het Maastricht UMC+ dan ook geen afspraken en behandelingen om die reden afgezegd.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 02 juni 23:19 Zwaar bewolkt Maastricht 18.9 °C NW 2 Min: 12 Max: 27
Evenementen