Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bezoek FASHIONCLASH Festival: WHAT TO EXPECT
dinsdag 22 oktober 10:30

De 11de editie van FASHIONCLASH Festival: het internationale modefestival in Maastricht vindt plaats van 1 tot en met 3 november.

Het multidisciplinaire programma bestaat uit modeshows, exposities, masterclasses, fashiontalks, theater- en dans performances en nog veel meer. Een absolute must-see voor elke fashionliefhebber.

Tijdens FASHIONCLASH Festival tonen meer dan honderd ontwerpers en kunstenaars uit binnen- en buitenland hun creatieve talent. Op vrijdag 1 november wordt het fashionevent officieel geopend met de Dress to Protest performance en aansluitend het modeshowprogramma met zowel jong talent als gevestigde namen. Na afloop van de shows op zaterdag 2 november reikt FASHIONCLASH een aantal prestigieuze awards uit, waaronder de Fashion Makes Sense Awards 2019.

Naast het bieden van een podium aan getalenteerde designers bevraagt FASHIONCLASH de rol van mode binnen de samenleving. FASHIONCLASH Festival is dan ook een unieke gelegenheid om geïnspireerd te raken door de indrukwekkende kunst van mode en daarover met elkaar het gesprek aan te gaan.

Een groot gedeelte van de driedaagse programmering speelt zich af in het stadscentrum onder de naam The Route. Hierbij kun je op diverse locaties voorstellingen bekijken, workshops volgen en fashion talks bijwonen. Nieuwsgierig naar cross-over fashionactiviteiten zoals het Performance House bij Marres, Huis voor hedendaagse Cultuur of House of Confetti bij Kumulus? Ga dan op pad en laat je verrassen.

Praktische informatie

Wanneer:

Vrijdag 1 november t/m zondag 3 november 2019

Locaties:

The Shows: SAM-Decorfabriek, Meerssenerweg 215, Maastricht

The Route: o.a The Student Hotel, De Brandweerkantine, Bureau Europa, Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, De Bijenkorf, Lumière Cinema

Tickets voor het FASHIONCLASH Festival en een overzicht van de programmering  zijn hier te vinden. Een deel van het programma is gratis toegankelijk..

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

SAM-Decorfabriek

Het weer in Limburg
dinsdag 02 juni 23:06 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C NNW 3 Min: 12 Max: 27
Evenementen