Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kienavond en najaarsconcert Mannenkoor Borgharen
donderdag 24 oktober 12:30

Mannenkoor Borgharen houdt op zaterdag 26 oktober weer de jaarlijkse kienavond met prachtige prijzen in de Haarderhof. Zaal open en kaartverkoop 18:00u. Aanvang kienen 19:oou.

In de afgelopen jaren heeft Mannenkoor Borgharen Maastricht met zijn jaarlijkse grote kienavond een stevige reputatie opgebouwd. Dit is vooral te danken aan de vele fraaie prijzen die er steeds zijn te winnen. Hiermee heeft deze kienavond in Zuid-Limburg inmiddels grote bekendheid gekregen. Ook dit jaar weer zullen er fraaie prijzen te winnen zijn.

Op zondag 27 oktober a.s. vindt er ‘s middags om 14:30u een najaarsconcert plaats in de Haarderhof door mannenkoor Borgharen waarbij er maar liefst 4 jubilarissen gehuldigd zullen worden, te weten:

-          Chrit Mingels                 25 jaar lid

-          Lucien Theunissen         50 jaar lid

-          Theo Depondt                50 jaar lid

-          Harrie ter Linden   60 jaar zanger/lid van de zangersbond KNZV waarvan 22 jaar zanger bij mannenkoor Borgharen

Het koor staat onder leiding van dirigent Fried Dobbelstein en pianist is Leon Dijkstra.

Na de pauze zal er een optreden plaatsvinden van de bekende Maastrichtse sopraan en operettezangeres Eveline Leunessen met haar zoon Bas Leunessen bariton, Denis Florax tenor en Jeffrey Hendriks bas. Zij zullen bekende aria’s uit operette, opera en musical zingen.

Entree is gratis .

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zondag 25 oktober 11:32 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 12.4 °C ZZW 4 Min: 12 Max: 14
Evenementen