Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Enthousiaste studenten organiseren knutselmiddag bij Kindcentrum Samen Wijck
vrijdag 01 november 11:30

Vijf aspirant-leden van onafhankelijk dames dispuut ' ODD Femmes-Tastiques' uit Maastricht, hebben een knutselmiddag georganiseerd bij Kindcentrum Samen Wijck.

“We wilden wel wat leuks bedenken en onszelf nuttig maken, dus hebben we bedacht om een knutselmiddag te organiseren op een basisschool in Maastricht. Zeker met het huidige tekort aan leraren leek het ons nuttig, naast dat we natuurlijk de kinderen een leuke middag willen bezorgen”, aldus Bibi Wilken.

“We werken mee aan de doelen van burgerschap & integratie bij Kindcentrum Samen Wyck in Maastricht. Door vrijwilligerswerk te verrichten bij de bovenbouw van basisschool Wyck en de buitenschoolse opvang van Samen Spelen laten we zien dat samenwerking onder verschillende leeftijdsgroepen en organisaties kan leiden tot nog grotere successen in buurtevenementen. Ook vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij de stad waar we studeren. Samen met de kinderen troffen we voorbereidingen voor de Halloweentocht van Kindcentrum Samen Wyck, die 8 november vanaf 17.30 uur zal plaatsvinden. Voor ons was het leuk om bij te kunnen dragen aan deze succesvolle griezelavond door de straatjes van Wyck”, verteld ons Lotte de Keijzer.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

ODD Femmes-Tastiques

Het weer in Limburg
dinsdag 02 juni 21:51 Zwaar bewolkt Maastricht 21.4 °C NW 2 Min: 12 Max: 27
Evenementen