Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Pendelbussen tussen station Maastricht Centraal en MECC op 11 november
maandag 04 november 10:30

Van busmaatschappij Het Zuiden / Jacobs rijden op 11 november vanaf 8.30 uur pendelbussen tussen station Maastricht Centraal en het MECC.

Hier kunnen de bezoekers van de11devande11de tegen betaling gebruik van maken. Vertrekpunt van de pendelbus is de hoek van hotel L’Empereur aan de overzijde van de hoofdingang van het station Maastricht Centraal (centrumzijde).

Voor de terugreis worden vanaf 18.00 uur 2 verschillende routes gereden: 1 route van MECC naar station Maastricht Centraal en 1 route van MECC naar de Markt. Bij de uitgang van het MECC staat duidelijk aangegeven aan welke kant de betreffende bussen vertrekken.

Kosten pendelbus

De uitvoering van deze pendeldienst is in handen van busmaatschappij Het Zuiden / Jacobs.

Een retourtje kost 5 euro.

Om vertraging bij het instappen te voorkomen, is het niet mogelijk om ter plekke een kaartje te kopen. Dit kan alleen vooraf online via de volgende link:

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/0EE039EB62A3?fbclid=IwAR09MNpKuunliNvxIGXtheay-SpZH31-KmwZmS90XjZI_UpmJvsLp9YQhHU

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Mecc

11e van de 11e

Het weer in Limburg
dinsdag 19 november 07:08 Zwaar bewolkt Maastricht 3.7 °C ZW 2 Min: 2 Max: 6
Evenementen