Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rondleiding World Press Photo 2019
vrijdag 08 november 08:30

Adam Thomas geeft zaterdag 9 november van 13.30 – 14.30 uur een rondleiding  (Engelstalig) bij de tentoonstelling World Press Photo 2019 in het Centre Céramique.

Ieder jaar tijdens de World Press Photo–tentoonstelling vraagt Centre Céramique mensen die op het gebied van journalistiek en fotografie betrokken zijn, een rondleiding te geven door deze wereldwijd bekende expositie, die de beste persfoto’s van het voorgaande jaar toont. Een van de gidsen deze editie is Adam Thomas van het European Journalism Centre (EJC). Het EJC is een internationale non-profit organisatie, die journalisten en nieuwsorganisaties wil inspireren en begeleiden. Ze doen dit door middel van het organiseren van trainingen, evenementen en het verstrekken van beurzen. Het EJC heeft haar hoofdkantoor in Maastricht. Adam Thomas neemt u mee op een (Engelstalige) tour langs de  winnende World Press Photo beelden die hij geselecteerd heeft, en geeft er zijn visie op. De tentoonstelling in Centre Céramique is nog tot en met 10 november te zien.

Deelname 4,50 / 3,50 voor bibliotheekleden, korting alleen in voorverkoop). Aanmelden via klantenservice@maastricht.nl of 043- 350 5600. 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

World Press Photo

Het weer in Limburg
dinsdag 18 februari 19:46 Zwaar bewolkt Maastricht 6.3 °C ZW 4 Min: 5 Max: 9
Evenementen