Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis bij Boekhandel Dominicanen
vrijdag 08 november 14:30

Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis, presenteert zaterdag 9 november bij Boekhandel Dominicanen zijn kookboek Gwenn’s Bakery, Moderne Franse patisserie. Hij neemt hapjes mee en u kunt met vragen stellen.

Gwenn Danis heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hoge Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse pâtisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote pâtissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.

In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Robèrt en Janny het altijd over één ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?

En hoe bereik je dat échte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Heel Holland Bakt

Gwenn Danis

Het weer in Limburg
dinsdag 18 februari 20:57 Zwaar bewolkt Maastricht 5.9 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 9
Evenementen