Home > Grootste Rituals Urban Spa opent in Maastricht

Grootste Rituals Urban Spa opent in Maastricht

nov 12, 2019 | Maregio

Een gloednieuwe Rituals winkel in de Grote Staat opent op woensdag 13 november haar deuren. Naast 269m2 aan winkeloppervlakte zal deze vestiging beschikken over de vijfde en tevens grootste Rituals Urban Spa, welke zal openen op zondag 1 december.

De spa beschikt over vier cabines, vier manicure- en vier pedicurestoelen en biedt een selectie behandelingen voor zowel mannen als vrouwen, geïnspireerd door eeuwenoude culturen en tradities. Ontdek bijvoorbeeld de populaire D-stress massage voor rug, nek en schouders, ga voor ultieme ontspanning met de Deep Relaxation Massage, gebaseerd op de limited edition collectie, of kies uit een van de vele facials voor een stralende huid. Bij besteding vanaf €40 in de Maastrichtse Urban Spa krijg je een exclusief Rituals-cadeau mee naar huis.

Luxe premium winkel van 269 m2

De deuren van de nieuwe Rituals winkel op de Grote Staat gaan op woensdag 13 november om 09.30 uur open. De uitstraling van het monumentale pand uit de 17e eeuw in combinatie met de luxe inrichting van de winkel, zorgen voor eenoase van rust. Dagelijks worden er in de watereilanden gratis mini-treatments gegeven, zoals handmassages. Twee Hair Temples zorgen voor gepersonaliseerde luxe haarverzorging. De vijfde en tevens grootste Urban Spa van Rituals in de winkel biedt ontspannende behandelingen voor lichaam en geest.

De nieuwe Rituals-winkel heeft – met een oppervlakte van 269 m2 – meer ruimte om de uitgebreide collectie te presenteren dan de vestiging op de Spilstraat die op 11 november sluit. De winkel op de Maastrichter Brugstraat blijft geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd om de winkel te komen ontdekken en kennis te maken met de uitgebreide collectie van home- en bodyproducten van Rituals, die zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities uit Aziatische culturen. De ontspannen omgeving en service creëren de ultieme ‘slow down experience’; winkelend publiek kan even ontglippen aan de drukte van de stad.

Feestelijke openingsactiviteiten

Op woensdag 13 november wordt de opening gevierd met verschillende feestelijke activiteiten: de eerste 50 kopende klanten van de nieuwe winkel ontvangen een goodiebag en aangekochte producten kunnen worden gepersonaliseerd bij de personalisatiebooth. Speciaal voor heren is er op zaterdag 16 november van 12.00-17.00 uur een barbier aanwezig voor een treatment van gezicht en baard met de producten van The Ritual of Samurai. Daarnaast krijgen de klanten van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november de mini fragrance sticks cadeau bij besteding vanaf € 40,-.