Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bluesnight met Boo Boo Davis en Robbert Duijf
woensdag 13 november 14:30

De levende (blues)legende Boo Boo Davis komt vrijdag 15 november naar Maastricht voor een exclusief concert in Limburg ihkv zijn Europese tournee.

Het voorprogramma in Sterzaal (vh de Berchmans) is niemand minder dan de Heerlense delta-blues / folk / americana zanger/gitarist Robbert Duijf, die begin oktober de Dutch Blues Challenge 2019 won.

Fenomeen

De Amerkiaan Boo Boo Davis is een fenomeen en een overlever die behoort tot de laatste generatie van muzikanten die hun muziek nog direct baseren op een hard leven in de Mississippi Delta. Sinds 2008 heeft Boo Boo Davis met zijn huidige gitarist Jan Mittendorp en drummer John Gerritse zeven releases uitgebracht en bijna 500 concerten gedaan in meer dan twintig verschillende Europese landen.

Guiding Spirit

Ondanks het feit dat hij analfabeet is heeft hij, samen met zijn ‘guiding spirit’ Dave, toch een manier gevonden om zich staande te houden in de moderne wereld: The blues helps me to keep my spirit high and survive day-to-day life. It deals with all the basic raw elements of life; good and bad, plain and simple.

Robbert Duijf

Singer-songwriter, gitarist Robbert Duijf, is een passievol muzikant die puur, oprecht en vol overgave zijn muziek presenteert. Als je Robbert live aan het werk ziet, zingt en vertelt hij zijn verhalen met overgave. Het gitaarspel is toegewijd en het best te omschrijven als early finger picking blues aangevuld met veel slide werk. Zijn stijl is een mix van delta-blues, americana en folk. Onlangs verscheen zijn zeer goed ontvangen debuut-EP Going Home. Een groot talent waar we nog veel van gaan horen en die meer en meer gevraagd wordt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Boo Boo Davis

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:01 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen