Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Opening tentoonstelling The Waves
vrijdag 15 november 10:30

Geïnspireerd door de roman The Waves van Virginia Woolf, maakt de Noorse componist Espen Sommer Eide een gelijknamig ruimtelijk muziekalbum voor Marres.

Dit album zal zowel in het huis ‘leven’ tijdens de tentoonstelling, als op vinyl verkrijgbaar zijn. In het voorafgaande jaar aan de opening van The Waves, tussen de lopende tentoonstellingen door, zijn in de verschillende ruimtes van het huis van Marres nachtelijke optredens opgenomen in samenwerking met de stem van Mari Kvien Brunvoll en Martin Taxt op microtonale tuba. Eide componeert met deze opnames een serie werken die elkaar opvolgen in de ruimte en zowel apart als gezamenlijk te beluisteren zijn. De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 15 november om 17:00 uur.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

The Waves

Het weer in Limburg
vrijdag 13 december 00:42 Zwaar bewolkt Maastricht 4.9 °C Z 5 Min: 2 Max: 5
Evenementen