Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Pearle Opticiens bestaat 60 jaar en viert feest
donderdag 21 november 10:30

Pearle Opticiens is al 60 jaar dé oogexpert en dat mag gevierd worden. Pearle Opticiens Maastricht viert daarom feest! Onder het motto ‘Feest voor het oog’ worden de ogen van het publiek in Maastricht op zaterdag 23 november aanstaande daarom extra in de watten gelegd.

Op de Markt vindt op die dag een groot “Feest voor het oog” plaats met onder andere oogmassages, ‘glazenwassers’, oogappeltjes en gezonde wortelsapjes. Daarnaast krijgt iedere klant een kraskaart* waarmee kans wordt gemaakt om het aankoopbedrag retour te ontvangen of een reis/stedentrip te winnen; Of zelfs een gratis bril op zaterdag 23 november. De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Maastricht ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Pearle sympathieke oogexpert: tips voor gezonde en blije ogen

Pearle Opticiens Maastricht is de expert op het gebied van oogzorg en deze expertise wordt tijdens het “Feest voor het oog” gedeeld. Denk aan informatie over hoe je je ogen kan beschermen tegen het blauwe licht van een iPad of computer met behulp van een computerbril of blauwfilterbril of hoe je met de 20-20-2 regel de zo te noemen ‘vierkante ogen’ door te veel schermgebruik bij zowel volwassenen als kinderen kan voorkomen. Aangezien gezonde voeding ook belangrijk is om je ogen zo lang mogelijk gezond te houden, deelt Pearle Opticiens Maastricht tijdens het feest ook allerlei lekkere en vooral ‘oog-gezonde’ smoothies met ingrediënten en vitamines die goed zijn voor je ogen.

Online oogtest

Geen tijd om naar het “Feest voor het oog” op zaterdag 23 november aanstaande te komen? Met de oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen online gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of de ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Maastricht.

Locatie & tijden

“Feest voor het oog”: Markt

Tijd: 10:00-16:00

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland

Pearle Opticiens sleepte op donderdagavond 31 oktober de eretitel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2019-2020 in de wacht, een prijs die uitgereikt is door Q&A. Op 17 september won Pearle al de categorieprijzen Beste Winkelketen optiek en Beste webshop optiek.

*Zolang de voorraad strekt

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:48 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen