Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Winterconcert Limburgs Jeugd Symfonie Orkest Amikejo
woensdag 27 november 10:30

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest Amikejo geeft op zondag 8 december een concert om 15:00 uur in de St. Janskerk te Maastricht.

Het symfonieorkest speelt werken van Schubert, Beethoven, Mozart en Anderson. Als solist treedt op de klarinettist Jules Baeten (BE) die als winnaar van het Prinses Christina Concours, het klarinetconcerto van Mozart zal vertolken. Om alvast in de kerststemming te komen wordt ook een aantal kerstliederen gezongen door Vocal Group Pur Sang en Kinderkoor Pur Kids (BE) begeleid door het orkest en een aantal jonge talentvolle violisten.

Het programma: • Coriolan Overture van Beethoven; • Klarinet Concerto van Mozart met solist Jules Baeten; • Symphony N.8, “unfinished” van Schubert; • A Christmas Festival van L. Anderson; • Een medley van bekende kerstliederen.  Het concert staat onder leiding van dirigent Samuel Agustín Aguirre Guerra. Toegang is gratis.  

Meer informatie is te vinden op http://www.ljso.nl

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 02 juni 22:16 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C NW 2 Min: 12 Max: 27
Evenementen