Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
The Music is You
donderdag 28 november 14:30

In deze intieme voorstelling in het Pesthuyspodium wordt John Denver weer muzikaal tot leven gebracht door Hans Emmen die met zijn warme stem en mooie gitaarspel zijn guilty pleasure eindelijk mag uitleven.

Misschien zijn we hem wel een beetje vergeten. Waar in de jaren vijftig Elvis en in de jaren zestig de Beatles de best verkopende artiesten waren was John Denver dat in de jaren zeventig. Zo’n driehonderd liedjes nam hij op waarvan hij er tweehonderd zelf schreef. Er waren onvergetelijke nummers bij zoals Leaving on a Jetplane, Annie’s song, Perhaps Love en Country Roads, maar ook vele minder bekende pareltjes. Al zijn liedjes bevatten stille verwijzingen naar zijn turbulente privéleven.

Voor de bühne was hij de “ideale schoonzoon” en het perfecte Amerikaanse alternatief voor de oprukkende popmuziek die de Amerikaanse waardes uitdroeg, maar achter de schermen was het allemaal minder rooskleurig.

Ondersteund door Tonnie Wierikx, die net als Hans, de song books en LP’s van John Denver van zolder heeft gehaald en met haar stem en o.a. percussie de liedjes nog mooier kleurt.

Zaterdag 30 november 20:00 uur

Locatie: Pesthuyspodium Maastricht


Tickets kopen

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

John Denver

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 08:26 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 3.8 °C W 2 Min: 5 Max: 9
Evenementen