Home > The Music is You

The Music is You

nov 28, 2019 | Maregio

In deze intieme voorstelling in het Pesthuyspodium wordt John Denver weer muzikaal tot leven gebracht door Hans Emmen die met zijn warme stem en mooie gitaarspel zijn guilty pleasure eindelijk mag uitleven.

Misschien zijn we hem wel een beetje vergeten. Waar in de jaren vijftig Elvis en in de jaren zestig de Beatles de best verkopende artiesten waren was John Denver dat in de jaren zeventig. Zo’n driehonderd liedjes nam hij op waarvan hij er tweehonderd zelf schreef. Er waren onvergetelijke nummers bij zoals Leaving on a Jetplane, Annie’s song, Perhaps Love en Country Roads, maar ook vele minder bekende pareltjes. Al zijn liedjes bevatten stille verwijzingen naar zijn turbulente privéleven.

Voor de bühne was hij de “ideale schoonzoon” en het perfecte Amerikaanse alternatief voor de oprukkende popmuziek die de Amerikaanse waardes uitdroeg, maar achter de schermen was het allemaal minder rooskleurig.

Ondersteund door Tonnie Wierikx, die net als Hans, de song books en LP’s van John Denver van zolder heeft gehaald en met haar stem en o.a. percussie de liedjes nog mooier kleurt.

Zaterdag 30 november 20:00 uur

Locatie: Pesthuyspodium Maastricht

Tickets kopen