Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuw elan bij Jazz Maastricht
vrijdag 29 november 14:30

Norbert Kögging en Charlotte Haesen verrijken sinds 15 november het team van Jazz Maastricht. Met de overige leden van het team, Isabel Camps (design), Bart Schreurs (marketing), Andrew Saragossi (productie) en Jean Haesen (financiën) zet Jazz Maastricht in op dynamiek en creativiteit alsmede artistiek ondernemerschap om te kunnen voldoen aan de snel groeiende vraag naar Jazz, soul, hiphop en wereldmuziek in de provincie Limburg en de Euregio.

Norbert Kögging (38) is benoemd tot algemeen directeur, belast met de overall verantwoordelijkheid voor de organisatie en programmering. Hij heeft een carrière als initiator en organisator van Jazz festivals, cursusleider en musicus. Norbert was o.m. zakelijk leider van Jazzfest Amsterdam. Ook bracht hij in het verleden twee albums uit als vocalist.

Charlotte Haesen (31) (zie foto) is benoemd tot artistiek producent, belast met programmering en ontwikkeling van inspirerende, innovatieve artistieke concepten. Zij leidt de organisatie tot eind februari als interim manager. Daarnaast heeft zij een succesrijke zangcarrière.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Charlotte Haesen

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:47 Zwaar bewolkt Maastricht 4.1 °C W 2 Min: 5 Max: 9
Evenementen