Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Feestelijke ontvangst 1 miljoenste bezoeker van Pathé Maastricht
maandag 02 december 08:30

Pathé Maastricht heeft op zondag 1 december de mijlpaal van 1 miljoen bezoekers bereikt. Petra Wilbrink werd tijdens haar bezoek aan Penoza: The Final Chapter verrast met het bericht dat zij de miljoenste bezoeker was van de bioscoop. Theatermanager Lore Steegmans overhandigde Petra een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Abonnement.   

De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van haar prijs. Op dit moment draaien naast Penoza: The Final Chapter ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Maastricht: Frozen II, Knives Out en Last Christmas. Daarnaast is vanaf 18 december ook de langverwachte film Star Wars: The Rise of Skywalker te zien, een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga. 

Pathé bedankt de miljoen bezoekers die van Pathé Maastricht zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 8 zalen en 986  stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Maastricht vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Maastricht iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, Kleuterbios en veel meer.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:45 Zwaar bewolkt Maastricht 4.1 °C W 2 Min: 5 Max: 9
Evenementen