Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Feest voor het oog bij Pearle Opticiens Maastricht
woensdag 04 december 10:30

Pearle Opticiens is al 60 jaar dé oogexpert en dat wordt de komende weken door heel het land groots gevierd. Pearle Opticiens Maastricht heeft daarom de ogen van het publiek in Maastricht op zaterdag 23 november jl. extra in de watten gelegd.

Op de Markt vond op die dag een groot “Feest voor het oog” plaats met onder andere oogmassages, ‘glazenwassers’, oogappeltjes en gezonde wortelsapjes. Ook werd de brillenkennis van de bezoeker getest met de prijsvraag: ‘Van wie is deze bril?’. Mevrouw Strockmeijer heeft een gratis bril gewonnen! Echter, niemand ging met lege handen naar huis. In ruil voor de V-EYE-P coupon kreeg de bezoeker een goodiebag mee vol cadeautjes, zoals een brilsnoepzakje, brilspray en brillendoekjes.

De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Maastricht ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Heeft u geen tijd gehad om naar het “Feest voor het oog” te komen? Met de online oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of uw ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Maastricht.

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland

Nog meer feest, want op donderdagavond 31 oktober won Pearle Opticiens de eretitel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2019-2020. Op 17 september won Pearle al de categorieprijzen Beste Winkelketen optiek en Beste webshop optiek.

Het filmpje van het ‘Feest voor het oog’ is te bekijken op het YouTube kanaal van Pearle: https://www.youtube.com/watch?v=ODWTt1Q64Ik

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 21 januari 08:50 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -4.9 °C ZZO 2 Min: 1 Max: 6
Evenementen