Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Signeersessie door Jimmy Nelson
zondag 08 december 09:00

Jimmy Nelson zal op dinsdag 17 december van 16.00 tot 19.00 uur speciaal aanwezig zijn in Museum aan het Vrijthof zijn voor een signeersessie. Een Limited Edition versie van zijn boek Homage to Humanity is ook te koop aan de balie van het Museum voor € 125,-.

Deze boeken zijn reeds op voorhand gesigneerd, Jimmy Nelson voegt hier echter graag een persoonlijke boodschap aan toe tijdens dit exclusieve event. Het museum en de tentoonstelling van Jimmy Nelson zijn gelijktijdig aan de signeersessie te bezoeken.

Tijdens de tentoonstelling Jimmy Nelson: Homage to Humanity  in Museum aan het Vrijthof, ontdek je hoe Jimmy Nelson meer dan 25 gemeenschappen bezoekt en fotografeert voor zijn fotoboek Homage to Humanity. Jimmy Nelson werkt met aandacht voor detail, een scene schetsend met grote zorgvuldigheid. Het gaat allemaal om perfectie, een gemeten balans van vormen, kleuren, en vooral: licht. Jimmy gebruikt alleen natuurlijk licht, waardoor het nemen van foto's veel tijd vergt. Dit betekent dat het nemen van een enkele foto soms meerdere uren of soms zelfs dagen in beslag neemt, voordat hij zijn einddoel bereikt: de magische, betoverende sfeer die het juist licht met zich meebrengt. De tentoonstelling is t/m 15 maart 2020 in Museum aan het Vrijthof te zien.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jimmy Nelson

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:20 Zwaar bewolkt Maastricht 14.1 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen