Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kwalitaria opent eerste vestiging in Zuid-Limburg
maandag 30 december 09:00

Ook Zuid-Limburg geniet vanaf nu van de (h)eerlijke producten van Kwalitaria. Op zaterdag 21 december heeft Kwalitaria Brusselsepoort haar deuren geopend in het gelijknamige winkelcentrum in Maastricht.

Onderneemster Georgette Bouchez, bekend van Délifrance in hetzelfde winkelcentrum, is trots op haar nieuwe zaak: “Ik kan niet wachten om de gasten te verwelkomen!” De opening wordt op zaterdag 11 januari feestelijk gevierd met gratis friet tussen 14.00 en 15.30 uur.

Écht lekker eten 

Bouchez: “Ik ben ervan overtuigd dat Kwalitaria een mooie toevoeging is aan het winkelcentrum. Bij ons kom je na het winkelen gezellig een hapje eten en bij mooi weer is het terras open. Via Délifrance, dat net als Kwalitaria eigendom is van formulehuis FFC, was ik al bekend met de formule. Ik geloof sterk in de kwaliteit die we kunnen bieden; bij Kwalitaria kun je écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van duurzaam Hollands MRIJ-rundvlees, we beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. Gewoon omdat dat het allerlekkerste is!”

Voor ieder wat wils

“We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom hebben we een moderne inrichting met een gezellige sfeer gecreëerd. Bovendien hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Van complete maaltijden tot burgers, friet, snacks, belegde broodjes en salades; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten!”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kwalitaria

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 14:38 Zwaar bewolkt Maastricht 14.7 °C ZZW 5 Min: 10 Max: 15
Evenementen