Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
113 bikkels trotseren het koude water tijdens Nieuwjaarduik
woensdag 01 januari 15:30

Het waren er 23 meer dan vorig jaar die meededen woensdagmiddag, aldus de organisatie van de traditionele Nieuwjaarsduik bij Fun Valley Maastricht.

Voordat de deelnemers zich naar het koude water begaven werd er eerst nog een vrolijke en vooral swingende warming up gehouden, hetgeen meteen al zorgde voor een gezellige sfeer bij deelnemers en publiek.

Hierna was het gezamenlijk aftellen geblazen van 20 tot 0 om daarna in volle vaart vanaf het dagstrand het koude water in te plonzen. De een gooide zich voluit in het water terwijl de ander het wat rustiger aan deed, maar het plezier zat er duidelijk bij iedereen in.

Onder de waakzame ogen van het team van de reddingsbrigade, welk gelukkig niet in actie hoefde te komen, zorgden de 113 bikkels voor een waar spektakel. Jong en oud veelal getooid met een Unox wintermuts gaven glans aan de Nieuwjaarsduik van 2020.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Nieuwjaarsduik

Het weer in Limburg
maandag 06 juli 21:25 Zwaar bewolkt Maastricht 15.8 °C NW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen