Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Poëzieparcours: Dichters van nu
vrijdag 03 januari 09:00

Poëzieparcours langs Centre Céramique, een aantal boekhandels, antiquariaten en winkels.

Onder het motto ‘een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht’ kunt u in de maand januari een Poëzieparcours volgen langs Centre Céramique, een aantal boekhandels, antiquariaten en winkels. In aansluiting bij het landelijk thema van de Poëzieweek 'De toekomst is nu' zijn jonge dichters deze keer de leidraad bij de selectie. Als opmaat naar de Gedichtendag op 30 januari laten de deelnemers voor het veertiende jaar een bekend gedicht in de etalage zien.

De boekenlegger met route is vanaf 2 januari gratis verkrijgbaar bij de klantenservice van Centre Céramique en andere deelnemers: Week in, Week uit, De Verwondering, Librairie Stille, Galerie Amarna, Darq: an amazing chocolate & coffee experience, Drukkunstmuseum, Alley Cat bikes & coffee, Gezondheidswinkel Balsemien, Boekhandel Dominicanen, Lampada, De Tribune, Baccara Bloemen en meer, Hotel Dis, en Universiteitsbibliotheek.

Meer informatie: www.maastrichtboekenstad.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:41 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen