Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtse makelaar Dave Crolla Makelaardij alweer aan de top
maandag 06 januari 14:30

Het Maastrichtse makelaarskantoor Dave Crolla Makelaardij is voor het 7e jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Makelaar In Limburg’ en tot 3e ‘beste van Nederland’ in een verkiezing van wieisdebestemakelaar.nl

Eigenaar Dave Crolla is verheugd met deze waardevolle uitkomst. “We zijn ontzettend trots op die prijs. Deze award is een erkenning en bevestiging dat onze aanpak en werkwijze werkt. We gaan niet per se voor de snelste verkoop, wel voor het leveren van maatwerk aan onze klanten. Ons kleine team bestaat uit specialisten die zich focussen op persoonlijke aandacht. We blijven ons ontwikkelen om klanten optimaal van dienst te zijn.”

De best beoordeelde makelaar 2019 resulteert uit reviews die klanten achterlaten op de onafhankelijke website ‘Wie Is De Beste Makelaar’. Zij waarderen de diensten van het betreffende makelaarskantoor. Dave Crolla Makelaardij uit Maastricht behaalde een gemiddelde score van 9,96 en is daarmee het best beoordeelde kantoor binnen Limburg.

“Een prachtige bekroning op ons werk” meent Dave. “Van alle prijzen die er te winnen zijn, is deze voor ons het meest waardevol. Het zijn namelijk onze eigen klanten die ons dit geweldige cijfer hebben gegeven. Een prachtig compliment voor ons team!”

He Maastrichtse kantoor scoorde al eerder. In 2013 en 2014 werd het kantoor zelfs uitgeroepen tot ‘Beste makelaar in Nederland’. In de daaropvolgende jaren werd telkens weer de titel ‘Beste Makelaar in Limburg’ behaald. In Nederland zijn er circa 10.000 makelaarskantoren; Limburg kent er circa 225.

Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla Makelaardij is ruim 12,5 jaar een vertrouwde naam in de Maastrichtse woningmarkt.  Een kleinschalig kantoor met een vooruitstrevende kijk op de makelaardij, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Door goed mee te bewegen met de veranderende wensen in de markt in combinatie met persoonlijke service en deskundig advies, weten zij zich te onderscheiden.

De titel ‘Beste makelaar in Nederland’ gaat naar het Amsterdamse makelaarskantoor ‘De Makelaers’.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:18 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 14.6 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen