Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dj-duo Lucas & Steve maakt met eigen show hun debuut in Londen
vrijdag 10 januari 10:30

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve brengt hun eigen showcase ‘Skyline Sessions’ naar het buitenland. Na vele uitverkochte edities in Nederland, waaronder in Maastricht, host het duo staat deze show nu in Londen.

Op 21 februari is de club Ministry of Sound, dat bekend als een van dé dance tempels ter wereld, het toneel van deze eerste buitenlandse editie van Skyline Sessions. Fans kunnen zich opmaken voor een avond en nacht vol met de bekende Lucas & Steve hits en uiteraard veel nieuwe muziek.

In het buitenland optreden is voor het duo niet vreemd. De afgelopen jaren hebben ze hoge ogen gegooid buiten de Nederlandse grenzen. Zo stonden ze op de mainstage van Tomorrowland (België), waren ze te zien op festivals als Creamfields (Engeland) en Sziget (Hongarije) en tourde ze door onder anderen Amerika, Azië en Zuid-Amerika.

Een eigen show in het buitenland stond nog hoog op de ‘wishlist’. Dat het nu in een van de meest iconische dance clubs gaat plaatsen vinden, is voor het duo iets waar ze als kind zijnde al van droomden.

"We hebben al eerder in deze club mogen draaien, maar een eigen show hosten, dat overtreft zelfs onze droom. Skyline Sessions is ons eigen concept, waar we al jaren keihard aan werken. Het is dan ook te gek dat dit zijn vruchten afwerpt en dat onze fans dit waarderen. Dat we nu, na vele uitverkochte edities in Nederland, een buitenland editie kunnen aankondigen, is echt ‘insane’, aldus Lucas & Steve.  

Meer informatie: 

Skyline Sessions in London 

Lucas & Steve 

Ministryofsound 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 21:50 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 15.2 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen