Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
CBR-Rijbewijskeuring.nl nu ook in uw buurt
dinsdag 14 januari 08:30

CBR-Rijbewijskeuring.nl voor senioren 75+ komt vanaf 22 Januari 2020 ook in Maastricht rijbewijs keuringen uitvoeren. Bij het CBR zijn grote achterstanden bij het verlengen van het rijbewijs van senioren in de leeftijd van 75 jaar en ouder.

Minister van Nieuwenhuizen heeft op 13 juni de Tweede Kamer geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en de ingezette maatregelen rondom de doorlooptijden van medische beoordelingen bij het CBR.

Om te voorkomen dat mensen zonder geldig rijbewijs komen te zitten, geeft het CBR prioriteit aan klanten die tijdig begonnen zijn en waarvan het rijbewijs dreigt te verlopen. Daarom adviseren wij klanten om hun Gezondheidsverklaring direct nadat ze de brief van de RDW, per post of via Mijn Overheid, hebben ontvangen digitaal in te sturen. Dat scheelt tijd. Ook is het belangrijk om, als dit nodig is, de afspraak bij de keurend arts of medisch specialist snel te regelen. (bron CBR)

Nu kunt u terecht bij de keuringsartsen van CBR-Rijbewijskeuring.nl in uw eigen stad of buurt. Op de website cbr-rijbewijskeuring.nl kunt u een afspraak maken om zo snel mogelijk gekeurd te worden voor uw rijbewijs. De keuringen worden met ingang van 22 januari 2020, - één keer per twee weken -, uitgevoerd op locatie Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Voor meer info en gedetailleerde datum en tijden kunt u ook altijd bellen met het algemene nummer van CBRK 085 2500 414.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 06 juli 22:35 Zwaar bewolkt Maastricht 14.1 °C WNW 2 Min: 13 Max: 18
Evenementen