Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Theater aan het Vrijthof nieuwe Museumnachtlocatie
donderdag 16 januari 12:30

Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 17 april 2020 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan namelijk voor de 5e keer uit haar voegen en zet de stad volledig op z'n kop!

13 Art venues - waaronder voor het eerst Theater aan het Vrijthof - brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

Geniet met één ticket van spraakmakende collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music en meer. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig trakteert Museummacht Maastricht op een extra uur en openen de deuren al om 19:00!

Theater aan het Vrijthof brengt tijdens Museumnacht prijswinnende dansvoorstelling

Het volledige jubileum-programma verschijnt vanaf februari 2020 online. Houd de website en social media van Museumnacht in de gaten voor updates. Het programma van Theater aan het Vrijthof is reeds bekend. Het theater brengt als nieuwe Museumnachtlocatie onvergetelijke performances. Verwacht een uitzonderlijke avond vol hypnotiserende bewegingen, grensverleggende intimiteit, onconventionele tonen, hartverwarmende klanken en uitnodigend gelach, met als een van de hoogtepunten de dansvoorstelling The Way You Sound Tonight van de Amsterdamse theatermaker Arno Schuitemaker, winnaar van de prestigieuze Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie 2019’.

Vrijdag 17 april 2020 | 5 jaar Museumnacht Maastricht

19:00 - 01:00 | Afterparty 00:00 - 05:00

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Museumnacht Maastricht

Het weer in Limburg
donderdag 20 februari 03:19 Zwaar bewolkt Maastricht 6.5 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 10
Evenementen