Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Record aantal bezoekers voor InterClassics Maastricht
maandag 20 januari 09:30

De 27ste editie van InterClassics Maastricht, die van 16 tot en met 19 januari plaats vond in MECC Maastricht, werd bezocht door 34.473 kopers en liefhebbers. Daarmee werd het recordjaar, de jubileumeditie van 2018, verbroken. De afgelopen vier dagen werden mooie herinneringen opgehaald aan de meest memorabele automerken en hun epische designs uit het verleden.

‘Forgotten Classics’ was het thema van InterClassics Maastricht die inmiddels behoort tot de top van de Europese oldtimerbeurzen. Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ was er een groot aanbod van meer dan 800 oldtimers en youngtimers die te bewonderen waren én te koop werden aangeboden door zo’n 300 exposanten. Diverse merkenclubs gaven acte de presence, klassiekers uit allerlei prijscategorieën gingen op vrijdag en zaterdag onder de hamer tijdens de veiling en de eerste editie van Sim Formula Europe vond plaats.

“Tijdens InterClassics Maastricht is gebleken dat de interesse voor klassieke auto’s, zoals ook onlangs aangetoond door de cijfers BOVAG, nog steeds stijgende is ondanks de hedendaagse berichtgeving. InterClassics Maastricht bleek opnieuw een feest te zijn voor de ‘klassieke’ auto liefhebber. Nog nooit werd de beurs door zoveel kopers en liefhebbers bezocht”, aldus Erik Panis, Manager InterClassics.

De 28ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2021 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

InterClassics

Het weer in Limburg
donderdag 20 februari 02:57 Zwaar bewolkt Maastricht 6.2 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 10
Evenementen