Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
MVV ruilt rechtsback in voor linksbuiten
dinsdag 21 januari 00:00

De linksbuiten wordt gehuurd van Standard Luik.

Balikwisha, een 20-jarige Belgische Congolees, werd in het afgelopen halfjaar door de uitgeleend aan Cercle Brugge. Daar kreeg hij dusdanig weinig speeltijd, dat de club uit Luik besloten heeft hem terug te halen en direct weer bij MVV te stallen.

:

Waar Balikwisha komt, vertrekt Natanaël Frenoy bij de Sterrendragers. De rechtsback, eveneens eigendom van Standard, speelde sinds het begin van dit seizoen op huurbasis in de Geusselt. Coach Fuat Usta koos echter regelmatig voor andere spelers op die positie. Frenoy kwam tot tien optredens in dienst van MVV.

Usta krijgt nu een extra optie voor de dunbezaaide aanvalslinie van de Maastrichtenaren. Balikwisha zal vooral de strijd moeten aangaan met vleugelaanvallers Joeri Schroijen en Thijmen Goppel. De Maastrichtenaren staan vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 18:54 Zwaar bewolkt Maastricht 11.3 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen