Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Marshmello naar Pinkpop 2020
woensdag 22 januari 10:30

Waar men met Post Malone al een unieke headliner aankondigde voor de zaterdag van Pinkpop, komt daar met Marshmello nog een topper van formaat bovenop. Na Post Malone zal de Amerikaanse DJ/producer de tweede festivaldag afsluiten met een show die zijn weerga niet kent.

Roze petjes zijn we gek op, maar de outfit van Marshmello mag er ook wezen! Workaholic Marshmello - alias Christopher Comstock - alias Dotcom - gaat alweer een paar jaar met overweldigend succes opvallende samenwerkingen aan met rappers, producers en pop acts over de hele wereld. Vanaf zijn eerste single Keep It Mello in 2015 was het raak, met hit na hit na hit, in de Westerse en de Oosterse én de virtuele wereld, want zelfs Fortnite is niet veilig voor de twintiger uit Philadelphia. Joytime zonder twijfel, en reken maar dat hij de hele Mellogang aan het springen krijgt in Landgraaf!

De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 op Megaland in Landgraaf en kaarten zijn reeds te koop via www.ticketmaster.nl en Buro Pinkpop.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Landgraaf

Marshmello

Het weer in Limburg
donderdag 20 februari 02:49 Zwaar bewolkt Maastricht 6.1 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 10
Evenementen