Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Restant bekerduel Fortuna Sittard volgende week ingehaald
woensdag 22 januari 00:00

Na ruim een uur spelen dinsdagavond werd de wedstrijd gestaakt in verband met de dichte mist en het beperkte zicht. Dit gebeurde in overleg met beide clubs en met de KNVB.

Vanwege de mist was het lang onzeker of de wedstrijd door zou gaan. Een uur voor de aftrap besloot scheidsrechter Kevin Blom dat er toch gespeeld zou worden. In de rust nam de mist weer toe en in de 54ste minuut besloot de scheidsrechter de wedstrijd even stil te leggen.

Korte tijd later werd het spel weer hervat, maar in de 64ste minuut werd de wedstrijd voor een half uur, en uiteindelijk definitief, stilgelegd.

De stand op dat moment was 1-1. Twee minuten voor de rust moest Fortuna-Sittard een doelpunt incasseren, toen Clint Essers de bal uit een hoekschop van Kökcü in eigen doel werkte. Na rust joeg Fortuna op de gelijkmaker en die viel vier minuten na de hervatting. Felix Passlack passeerde doelman Bijlow en schoot de bal in de touwen: 1-1.

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 19:01 Zwaar bewolkt Maastricht 11.3 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen