Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'
woensdag 22 januari 00:00

En dat terwijl Fortuna uitstekend in de wedstrijd zat. "Ik vond ons goed spelen, maar het was ook gokken, want ik heb niet alles kunnen zien", zei Ultee.

Het duel in de achtste finale van de KNVB Beker werd na 62 minuten definitief gestaakt, onder meer omdat grensrechters buitenspelsituaties niet meer goed konden beoordelen en het zicht alsmaar slechter werd. "Het was voor ons en het publiek niet meer te doen. Ik denk dat dit het beste besluit was", aldus arbiter Blom.

Ultee was het met Blom eens dat er geen andere beslissing mogelijk was. "De rechterhelft, waar onze keeper Alexei Koselev stond, daar zagen we helemaal niks meer. We keken elkaar aan met de vraag: weet jij nog waar de bal is? Dan dachten we dat 'ie rechts was, was 'ie toch weer links", zo schetst hij de omstandigheden. "Het is jammer maar logisch."

Duidelijk is dat de wedstrijd op dinsdag 28 januari hervat wordt. Voetbalbond KNVB maakt in de loop van de week het aanvangstijdstip en de andere uitspeelvoorwaarden bekend.

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 18:49 Zwaar bewolkt Maastricht 11.2 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen