Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bewoners van Lenculenhof en BeestenBende-leden helpen dieren de winter door
donderdag 23 januari 08:30

Tientallen dierenhelden van De BeestenBende uit de gemeente Maastricht maakten woensdagmiddag samen met bewoners van zorgcentrum Lenculenhof vrolijke vogelvoederhuisjes. Na alle creatieve bezigheden lieten de BeestenBenders nog even zien hoe goed zij de dieren in hun buurt beschermen door een opruimronde te lopen rond de Lenculenhof.

De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende avonturen mee, binnen en buiten de gemeente.

Meer info is te vinden op https://www.mijnbeestenbende.nl/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lenculenhof

Het weer in Limburg
zondag 23 februari 16:51 Zwaar bewolkt Maastricht 4.7 °C ZW 4 Min: 7 Max: 10
Evenementen