Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Musical ‘Hij Gelooft in Mij’ naar Maastricht
vrijdag 24 januari 10:30

Theater aan het Vrijthof is verheugd dat de musical Hij Gelooft in Mij maar liefst twee weken lang in Maastricht zal spelen. Theater aan het Vrijthof was vanaf het begin de Limburgse thuishaven van de Nationale Tours van Stage Entertainment.

Met veel plezier wordt deze langjarige samenwerking tussen producent Stage Entertainment en Theater aan het Vrijthof gecontinueerd met deze grootste productie van Hij Gelooft in Mij, die in Maastricht te zien zal zijn van woensdag 5 t/m zondag 9 mei 2021 en dinsdag 1 juni t/m zondag 6 juni 2021. De Limburgse première vindt plaats op woensdag 5 mei 2021.

Met het binnenhalen van Hij Gelooft in Mij en de bestaande samenwerking binnen de Nationale Musical Tour van De Graaf & Cornelissen Entertainment waarmee volgend seizoen de Broadway-musical Titanic gebracht wordt, toont Theater aan het Vrijthof de ambitie om in de komende jaren grootschalig kwaliteitsentertainment in de Limburgse hoofdstad te presenteren.

Martijn Fischer opnieuw in droomrol André Hazes

Martijn Fischer kruipt in 2021 weer in de huid van André Hazes voor de musical Hij Gelooft in Mij. Bijna vijf jaar na de laatste voorstelling heeft Martijn van producent Stage Entertainment Nederland opnieuw het vertrouwen gekregen om de rol van de legendarische zanger te mogen vertolken. Nooit eerder werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als Hij Gelooft in Mij; de voorstelling ontving maar liefst vijf keer vijf sterren van de Nederlandse pers, vier Musical Awards waaronder ‘Beste Grote Musical 2013’ en vele lovende reacties van publiek. Sinds de première in november 2012 bleef de belangstelling voor Hij Gelooft in Mij onveranderd hoog. Het doek viel - na een vijfde verlenging, bijna 800 shows en meer dan 700.000 bezoekers – op 4 januari 2015.

Albert Verlinde, Algemeen Directeur en Producent van Stage Entertainment Nederland, laat weten: ‘In Nederland is er eigenlijk maar een persoon die André Hazes kan spelen. Dat is Martijn Fischer. Tussen 2012 en 2015 heeft hij dat bijna iedere dag laten zien. Anno nu blijkt dat deze rol nog steeds op zijn lijf is geschreven. Als producent kan je dan alleen maar hopen en duimen dat hij de rol opnieuw wil spelen. Gelukkig is Martijn net zo enthousiast.’

In 2021 zou volksheld André Hazes 70 jaar zijn geworden

In de afgelopen jaren heeft Martijn Fischer André Hazes nooit echt losgelaten. Hij heeft de rol van de zanger in de film Bloed, Zweet & Tranen gespeeld en won hiermee een Gouden Kalf. Met zijn eigen band heeft hij het afgelopen jaar getoerd met de voorstelling Martijn Fischer zingt Hazes. ‘In 2021 zou onze volksheld André Hazes 70 jaar zijn geworden,’ zegt Martijn Fischer. ‘Ter gelegenheid daarvan brengt Stage Entertainment Nederland de musical Hij Gelooft in Mij als tour in de Nederlandse theaters. En ik ben heel blij en vereerd dat ik de rol van mijn leven, die van André Hazes, nog een keer ten tonele mag brengen.’

Hij Gelooft in Mij

Hij Gelooft in Mij is een musical over het leven van André Hazes. Een aangrijpend verhaal over Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn grootste hits illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Een verhaal gezien door de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man, of van zijn talent?

De musical Hij Gelooft in Mij is vanaf begin 2021 in 18 theaters te zien in Hoorn, Zwolle, Amsterdam, Doetinchem, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Breda, Leeuwarden, Enschede, Apeldoorn, Emmen, Nijmegen, Maastricht, Rotterdam, Venlo, Gouda, en Utrecht.

Stage Entertainment Nederland

Hij Gelooft in Mij – Met Martijn Fischer als André Hazes

Wo 5 t/m zo 9 mei 2021 en di 1 juni t/m zo 6 juni 2021

Theater aan het Vrijthof

Info www.theateraanhetvrijthof.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stage Entertainment

Hij Gelooft in Mij

Het weer in Limburg
donderdag 20 februari 02:31 Zwaar bewolkt Maastricht 6.0 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 10
Evenementen