Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Demi Schuurs overtuigend naar tweede ronde Australian Open
vrijdag 24 januari 00:00

Tegenstanders Fanny Stollar uit Hongarije en de Oekraïense Dayana Yastremska werden in een tijdsbestek van 68 minuten in twee sets geklopt: 6-4 en 6-2.Het als achtste geplaatste duo vertrok goed uit de startblokken op Melbourne Park. In de openingsgame van de wedstrijd brak het duo Schuurs en Peschke meteen zijn tegenstander en gaf de vroege break niet meer uit handen: 6-4.Schuurs en Peschke waren in de tweede set ontketend en liep met twee breaks uit naar een 4-1 voorsprong. Meteen daarna antwoordde het Hongaars-Oekraïnse tweetal met een break, maar dat bleek ook hun laatste wapenfeit van de wedstrijd. Schuurs en Peschke gooide de wedstrijd op het slot. De tweede set werd met 6-2 gewonnen.

Schuurs (26) en haar achttien jaar oudere partner sloegen 26 winners en wonnen acht van de negen service games. De eerste ronde van Schuurs en Peschke zou eigenlijk een dag eerder gespeeld worden. De wedstrijd werd uitgesteld vanwege het uitlopen van vele partijen. Het duo Peschke-Schuurs treft zaterdag in de tweede ronde van het grandslamtoernooi de Amerikaanse tennisrevelatie Cori Gauff (15) en haar landgenoot Caty McNally (18).

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 17:55 Zwaar bewolkt Maastricht 11.4 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen