Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Schuurs uitgeschakeld in tweede ronde Australian Open
zaterdag 25 januari 00:00

Zij verloren in Melbourne met 6-3 6-4 van het Amerikaanse duo Cathy McNally en Cori Gauff.

De in Maastricht wonende Schuurs en haar partner kwamen in de eerste set met 2-1 voor, maar het jonge koppel (18 jaar en 15 jaar) uit de Verenigde Staten werkte die achterstand weg en kwam met 5-2 voor. Schuurs en Peschke wisten nog een punt te scoren, maar konden McNally en Gauff niet van de setwinst afhouden.

De tweede set voltrok zich in het begin volgens hetzelfde scenario. Schuurs en Peschke kwamen met 2-1 voor, maar het Amerikaanse duo boog de stand om in een 4-2 voorsprong. Het Nederlands-Tsjechische dubbel kwam terug tot 4-3, maar moest in de slotfase toch afhaken: 6-4.

Na een uur en een kwartier spelen was het vrouwendubbel in het eerste Grand Slam toernooi van 2020 voor het als achtste geplaatste tennisduo voorbij.

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 19:15 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 10.5 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen