Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stemtent D66 - ‘Maastricht moet Meerssen helpen via een regiegemeente’
maandag 27 januari 14:30

De Stemtent van D66 Maastricht staat zaterdag 1 februari op Plein 1992 met de stelling: ‘Maastricht moet Meerssen helpen via een regiegemeente’.

De gemeente Meerssen deed afgelopen jaar het verzoek aan de gemeente Maastricht om samen een regiegemeente te vormen. Meerssen blijft dan een zelfstandige gemeente, maar vrijwel alle ambtenaren worden dan ondergebracht in de organisatie van de gemeente Maastricht. Deze gecombineerde organisatie verricht dan werkzaamheden voor zowel de gemeente Maastricht als de gemeente Meerssen. Denkt u dat dit voorstel een goede oplossing is, of denkt u dat er betere oplossingen zijn? D66 hoort het graag van u. 

Het is ditmaal mogelijk om met mensen van D66 in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op de Facebookpagina van D66 Maastricht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

D66

Stemtent

Plein 1992

Gemeente Meerssen

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 19:22 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 10.3 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen