Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Koninklijke Mosa introduceert nieuw consumentenmerk: Motto by Mosa
maandag 27 januari 12:30

Onder de noemer ‘Motto by Mosa’ betreedt Mosa nu opnieuw de Nederlandse consumentenmarkt. De ontwerpers van Mosa ontwikkelden een gloednieuwe collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer en vloeren van woonkamers, keukens en hallen. 

De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties voor wand en vloer beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van Mosa. Dankzij een samenwerkingsverband met Douglas & Jones zijn de tegels van Motto by Mosa verkrijgbaar in diverse showrooms in Nederland. De showrooms zijn ingericht met interactieve Point of Sale opstellingen waar consumenten de nieuwe tegels kunnen bekijken en bestellen. Geïnteresseerden kunnen ook thuis aan de slag met digitale configurators, om hun eigen vloeren en badkamer vorm te geven. 

Koninklijke Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht sinds 1883. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuurmarkt; circa zes miljoen vierkante meter Mosa-tegels vinden jaarlijks hun weg naar 50 landen op vier continenten. Hoewel de vraag naar keramische tegels vanuit architecten en designers groeit, raakten Mosa’s ontwerpers enthousiast om wederom voor de Nederlandse consumentenmarkt aan de slag te gaan. “We vonden inspiratie in de eigenschappen van hout, zand en beton en ontwikkelden op basis daarvan een compleet nieuwe collectie.” aldus Aukje Fleur Janssen, ontwerper bij Mosa. 

Meer informatie: www.mottobymosa.com

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Motto by Mosa

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 17:53 Zwaar bewolkt Maastricht 11.4 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen