Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Het eerste Batteraovebal in de Greune Zaol
woensdag 05 februari 08:30

Het Eerste Wolderse Batteraovebal zal plaatsvinden op de zondag  16 februari 2020 in de Greune Zaol.

Omdat de laatste jaren in diverse wijken zoals Wolder, Belfort, Daalhof nogal wat carnavalsactiviteiten voor de jeugd zijn weggevallen, zoals de kindermiddag en het prinsenbal van de scouting en de kindermiddag van de Greune, hebben enkele jeugdleden van Harmonie Sint Petrus & Paulus de koppen eens bij elkaar gestoken om te kijken hoe in dit gemis zou kunnen worden voorzien.

Dit is uitgemond in de organisatie van het Eerste Wolderse Batteraovebal, dat zal plaatsvinden op de zondag voor carnaval, 16 februari 2020 aanstaande in de Greune Zaol aan de Tongerseweg 336 in Wolder. Zaal open om 14.00 uur, wanneer de zaal sluit zien we wel. Iedereen is welkom, maar vooral natuurlijk de kinderen en jongeren.

Programma:

14.00 uur Korte rondtocht door jeugddrumband en jeugdharmonie van de Greune

14.44 uur Uitroepen eerste "Greune Batteraof”

15.30 uur Optreden kinderen “Spelen met muziek”

16.00 uur De Köp (winnaars carnavalsliedje 2020 van Maastricht)

17.00 uur Nick en Patrick

18.00 uur Jérôme Gelissen

De muzikale omlijsting is van DJ Demas. Er is een kinderbuffet en een prijs voor best verklede “batteraof”. Gratis entree

CV De Greune roept op zaterdagavond 15 februari haar 67e prins uit. Laat dit eerste "Batteraovebal" het begin zijn van minstens even lange traditie.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 08 april 23:11 Zwaar bewolkt Maastricht 16.3 °C NNO 1 Min: 9 Max: 23
Evenementen