Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht Jazz Awards 2020
vrijdag 07 februari 14:30

De grootste jazzprijs van de Euregio is terug voor een vierde editie.

In samenwerking met Conservatorium Maastricht presenteert Jazz Maastricht wederom een editie waarbij de beste studenten en professionals met elkaar de strijd aangaan in de muzikale arena. De prijzen van de Maastricht Jazz Awards 2020 liegen er dan ook niet om: maar liefst €6.500,- aan prijzengelden en de kans om je voor een groot publiek in de schijnwerpers te zetten.

De genomineerde bands, van Keulen tot Brussel, hebben tijdens de halve finales laten zien hoe rijk de Euregio aan jazztalent is. De enorme diversiteit, inventiviteit en ontdekkende geest van de muziek heeft indruk gemaakt op de vakjury en publiek. Tijdens de grote finale strijkt al dat talent neer op de planken van de Muziekgieterij waar zowel de vakjury als het publiek mag beslissen over wie er in de prijzen valt. Ontdek het talent, verken de geluiden van de regio en voel de energie tijdens een avond boordevol onvergetelijk goede muziek en de ontknoping van de Maastricht Jazz Awards 2020.

Zaterdag 8 februari, Aanvang 20:00 uur

Locatie: Muziekgieterij Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maastricht Jazz Awards

Het weer in Limburg
donderdag 20 februari 03:17 Zwaar bewolkt Maastricht 6.5 °C ZZW 4 Min: 5 Max: 10
Evenementen